سالاد اندونزی خیلی ساده هست اما به شدت خوشمزه. فقط کافیه سیب زمینی، نخود، ذرت و هویج را بپزید نگینی خرد کنید و سپس همراه با کلم قرمز و سفید نواری نازک خرد شده مخلوط کنید. برای سس می توانید از ترکیب سس مایونز، نمک و فلفل، زنجبیل (دلخواه)، آبلیمو (دلخواه) و شکر (خیلی کم) استفاده نمایید. علاوه بر آن اگر علاقمند هستید می توانید کالباس یا رشته های مرغ نیز به این سالاد جذاب اضافه کنید.
پس از مخلوط همه مواد با سس، درون یک ظرف بریزید و روی آن را با سلفون بپوشید. به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد طعم سس را به خود جذب کنند و در نهایت نوش جان کنید.