پانزانلا یک سالاد توسکانی است که در سرتاسر ایتالیا پرطرفدار است. این یک سالاد خرد شده با نان سوخاری، گوجه فرنگی، پیاز و ریحان تازه است. سالاد در یک سس ساده وینگرت خیس می شود که هر لقمه ای را خوش طعم و خوشمزه می کند.
یک نان بیات محکم بهترین کار را دارد و کمتر احتمال دارد که از سس خیس شود، که این روشی عالی برای استفاده از نان باقی مانده است. اینها بهترین انواع نان برای پانزانلا هستند:
باگت – همچنین از بیرون پوسته، داخل اسفنجی، شبیه به نان اکلیلی ما.
نان خمیر ترش – این طعم متفاوتی دارد که شما آن را دوست خواهید داشت
مواد لازم برای تهیه سالاد پانزانلا
- 6 اونس نان خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/8 قاشق چایخوری نمک دریا
- ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی
- 8 اونس موزارلای تازه
- 1/2 پیاز قرمز متوسط
- 1/2 فنجان برگ ریحان
مواد لازم برای تهیه سس وینیگرت
- 1/2 فنجان روغن زیتون
- 1/4 فنجان سرکه
- 2 حبه سیر، رنده شده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
![طرز تهیه سالاد پانزانلا با سس ویژه](https://foodcake.ir/wp-content/uploads/2023/05/freepik-dd73-min.jpg)
طرز تهیه سالاد پانزانلا
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نان را در کاسه ای بریزید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی نمک بپاشید. 9-12 دقیقه بپزید تا برشته شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود. لبه ها باید قهوه ای طلایی و ترد باشند و مراکز باید کاملاً خشک شوند.
در یک کاسه کوچک، مواد سس وینگرت را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. در حالی که بقیه مواد سالاد خود را آماده می کنید، آن را کنار بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
![طرز تهیه سالاد پانزانلا با سس ویژه](https://foodcake.ir/wp-content/uploads/2023/05/freepisk-73-min.jpg)
باقیمانده مواد سالاد پانزانلا را در همان کاسه همزن که برای نان استفاده کردید بریزید. نان خنک شده را اضافه کنید. حدود 10-15 دقیقه قبل از سرو، روی سس بپاشید و آن را به مزه اضافه کنید. سالاد را به آرامی بریزید تا ترکیب شود.
نکته کاربردی
از نان های محکمی مانند Ciabatta یا Sourdough استفاده کنید تا کروتون های شما کمتر خیس شوند.