سالاد سزار به عنوان یکی از معروف ترین سالادها رژیمی شناخته می شود. منبعی غنی از هر آنچه که برای کم کردن وزن به آن نیاز خواهید داشت. در این دستورپخت قصد دارم یکی از معروف ترین روش های آماده سازی سالاد سزار کلاسیک رستورانی رو بهتون آموزش بدم. مطمئن هستم حسابی از طعم فوق العاده اون لذت می برید پس تا پایان این بخش با فودکیک همراه باشید و اگه این سالاد جذاب رو درست کردید و خوشتون اومد حتما لینک سایت رو برای دوستانتون ارسال کنید که اونها هم استفاده کنند.
مواد لازم برای سالاد سزار کلاسیک کاملا قابل حذف هست پس اگه با چیزی مشکلی داشتید یا در رژیم غذاییتون نبود به راحتی میتونید اون رو حذف کنید یا ماده دیگه ای رو جایگزین کنید. البته کاهو رو حذف نکنیدا!! 🙂
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
- ۱ الی ۲ عدد کاهو پیچ رومی
- پنیر پارمزان رنده شده
- سیر (چند حبه کوچک)
- روغن زیتون
- نان باگت
- خامه (دلخواه)
- آب لیمو و سرکه
- سس خردل
- سس ورچستر (دلخواه)
- نمک و فلفل
طرز تهیه کروتون
کروتون های سیر خانگی ترد واقعاً این سالاد را بالا می برد و باعث می شود ظاهر و طعم آن کاملاً فانتزی باشد. پنیر خرد شده روی هر نان تست کوچک باعث می شود که این کروتون ها را بخورید!
نان باگت را از طول نصف کنید و به قطعات 1/4 اینچی ضخیم برش دهید و روی ورقه پخت قرار دهید.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر را با سیر خرد شده ترکیب کنید. نان ها را با روغن سیر و 2 قاشق غذاخوری پارمزان بریزید.
به صورت یکنواخت پخش کنید و به میزان تردی دلخواه بپزید.
طرز تهیه سس سالاد سزار کلاسیک
سس سالاد سزار خیلی سریع جمع می شود و تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه و همزن است. این سس سزار سبک، سالم است و بدون نیاز به نمک زیاد، طعم تازه ای دارد.
سیر خرد شده، سس خردل، سس ورچستر، آب لیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید.
هم زدن در حین افزودن روغن، سس را برای یک قوام یکدست و خامه ای (نه روغنی) امولسیون می کند.
با 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه یا به دلخواه مزه دار کنید.
مرحله پایانی
در یک کاسه بزرگ، همه مواد خود را با هم ترکیب کنید و به آرامی بریزید تا کاهو را در سس سزار بپوشانید. این دستور غذا به اندازه کافی کروتون برای دو سالاد کامل درست می کند، بنابراین آنها را برای دور دوم آماده خواهید کرد!