اگر به دنبال یک پیش غذای متفاوت و جالب هستید، Jalapeno Poppers بهترین گزینه برایتان خواهد بود. شما عاشق این هالاپینوهای نصف شده پر شده با پنیر خامه ای غنی و مخلوط بیکن خواهید شد. طعم و عطر بینظیر هالپینو در کنار پنیر پیتزا قطعا شما را شگفت زده خواهد کرد!
ژالاپنو پاپر یک پیش غذای آمریکایی هست که حتی می توان به عنوان یک میان وعده نیز نوش جان کرد. اگر از این دستور پخت خوشتان آمد حتما آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
مواد لازم برای تهیه ژالاپنو پاپر با بیکن
- 12 هالوپینوی بزرگ
- 8 اونس پنیر خامه ای، دمای اتاق
- 1 حبه سیر، خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
- 3 قاشق غذاخوری پیاز، خرد شده
- 1 فنجان پنیر چدار ملایم رنده شده
- 8 اونس بیکن، پخته و خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، اختیاری
طرز تهیه ژالاپنو پاپر با بیکن
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. هالاپنوها را از طول نصف کنید. دانه ها و غشاها را از ژالاپنوها جدا کرده و دور بریزید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سیر، نمک، فلفل، پیاز سبز، پنیر رنده شده و بیکن پخته شده را برای فیلینگ با هم مخلوط کنید.
نصف های هالاپینو را با مخلوط پر کنید. هالاپنوهای پر شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که رنگ پنیر طلایی شود. روی پاپرها پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.