سس باربیکیو به عنوان یکی از سس های محبوب اما گران قیمت به حساب می آید. ما همیشه به دنبال راههایی برای صرفهجویی در هزینهها با درست کردن سسها و چاشنیهای خود هستیم، و وقتی این دستور العملهای صرفهجویی در هزینه نیز در نهایت طعم بهتری نسبت به نسخه اصلی داشته باشند، قطعاً یک پیروزی است.
مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو
1 1/2 فنجان کچاپ گوجه فرنگی
1/2 فنجان سرکه سیب
1/4 فنجان سس Worcestershire
3/4 فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
خردل زرد 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری پاپریکا یا به مزه
2 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده یا 4 حبه سیر خرد شده به سلیقه شما
1/2 فنجان آب
طرز تهیه سس باربیکیو
همه مواد را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بدون درب به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بجوشانید.
در صورت تمایل، شکر یا چاشنی های بیشتری را اضافه کنید، سپس از روی حرارت بردارید. کاملاً تا دمای اتاق خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
* بلافاصله پس از روی حرارت، هنوز می توانید کمی سرکه را بویید و طعم آن کمی تند خواهد بود، اما سس با ذوب شدن در یخچال، طعم آن را ملایم می کند.